Nova cita amb la sostenibilitat a Curt Creixent: aprén a reduir l’impacte mediambiental del teu curtmetratge

En la indústria audiovisual, és fonamental prendre consciència de l’impacte mediambiental que generem amb les nostres produccions. Si estàs treballant en un projecte de curtmetratge i desitges reduir la seua empremta sobre el medi ambient, tenim bones notícies.

En la novena edició de Curt Creixent, hem preparat un taller de sostenibilitat especialment dissenyat per a projectes de curtmetratge, amb un enfocament pràctic i realista. En aquest taller, tindràs l’oportunitat d’aprendre a identificar els impactes ambientals específics del teu projecte i, el que és més important, a proposar mesures concretes per a minimitzar aquests impactes. Abordarem temes clau com el consum responsable de recursos, la reducció de l’empremta del projecte i la promoció de pràctiques sostenibles en totes les etapes de la producció.

El taller serà impartit per Paloma Andrés Urrutia (Mrs. Greenfilm), una destacada experta en sostenibilitat en l’àmbit audiovisual. Paloma compta amb una sòlida formació en psicologia, és experta en Cooperació Internacional i posseeix un màster en Desenvolupament Sostenible i Responsabilitat Corporativa. Amb més de 20 anys d’experiència en projectes socials i mediambientals, Paloma ha treballat com a consultora en sostenibilitat tant en el sector privat com per a agències i organitzacions multilaterals a Europa, Àfrica i Amèrica Llatina. El seu coneixement i passió per la sostenibilitat la converteixen en la persona ideal per a guiar-te en aquest taller.

El taller tindrà lloc el dimecres 28 de juny a la Sala 7 de l’Edifici Rialto, situat a València. La participació en el taller és gratuïta, però requereix inscripció prèvia.

No perdes aquesta oportunitat d’aprendre a reduir l’impacte mediambiental del teu projecte de curtmetratge i marcar la diferència en la indústria audiovisual. Inscriviu-te i comença a crear curtmetratges amb consciència ambiental!