Inscripcions obertes per a la 9a edició de Curt Creixent.

Inscripcions obertes per a la 9a edició de Curt Creixent. Curt Creixent, trobades del curtmetratge, torna amb la seua novena edició del 26 al 28 de juny a València. Organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i emmarcat en Cinema Jove, aquest esdeveniment s’ha convertit en un espai de convergència per a professionals i estudiants de l’àmbit audiovisual, oferint una plataforma de formació i desenvolupament de projectes de curtmetratge.

En aquesta ocasió, Curt Creixent es centrarà en l’etapa de preproducció i producció, explorant estratègies per a fer que els projectes de curtmetratge siguen més viables, factibles, atractius i sostenibles. Els participants tindran l’oportunitat d’aprendre d’experts en la programació de festivals internacionals i productores, a través d’una àmplia varietat d’activitats com ara pitch de projectes, taules formatives, master class, sessions de debat, tallers, encontres one-to-one, xarrades i projeccions.

Els assistents podran gaudir de l’experiència i coneixements de destacats ponents convidats, entre ells Florián Fernández, Coordinador d’Indústria del Festival de Cannes, qui impartirà una classe magistral sobre el mercat del curtmetratge en aquest prestigiós esdeveniment cinematogràfic. Ana Camacho, sòcia i productora en Turanga Films, oferirà una sessió explicativa sobre la preparació d’un dossier de projecte de curtmetratge per a obtindre ajudes públiques, mercats i incubadores. D’altra banda, Paloma Andrés Urrutia (Mrs. Greenfilm) realitzarà un taller teòric-pràctic sobre sostenibilitat, analitzant projectes reals i explorant possibles mesures per a minimitzar el seu impacte ambiental.

Un dels esdeveniments principals de la novena edició de Curt Creixent seran les dues sessions de pitch de projectes, dedicades a projectes en fase de guió i curtmetratges en fase de postproducció. Aquestes sessions comptaran amb jurats professionals que oferiran assessorament i seleccionaran un projecte guanyador en cada categoria. Els assistents també podran gaudir de projeccions de curtmetratges del festival convidat d’aquesta edició, Bogoshorts, conegut per la seua celebració anual a Bogotà, Colòmbia.

Curt Creixent és un encontre obert a tots els perfils, des d’estudiants fins a professionals del sector del curtmetratge. La participació és gratuïta, però requereix inscripció prèvia. Els assistents rebran un certificat de participació que acreditarà la seua inscripció i assistència a totes les sessions.